Over mij

Over mij – waarom een uniek kraamcadeau?

Mijn naam is Sanne Dickens, ik ben 28 jaar en woon in Rijen. In oktober ben ik bevallen van mijn dochtertje Liv.

Reden Uniek kraamcadeau.
Wie zou daar nu niet van in de zevende hemel zijn?!

Door de geboorte van Liv ben ik anders gaan kijken naar speelgoed en andere dingen voor een baby om mee te spelen. De spulletjes moeten namelijk Uniek, Veilig & Hygiënisch zijn. We doen namelijk alles voor ons kleintje.

Soms is deze combinatie van Uniek, Veilig & Hygiënisch nog wel eens lastig; echter niet als je alles zelf kunt maken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar spullen om dit alles zelf te kunnen creëren.

En omdat de eis, er leuk uit zien, voor iedereen anders is kun je bij de Zevende Hemel Babys je eigen houten bijtring, gehaakte speenkoorden of bijvoorbeeld silicone speenkoorden samenstellen. Samen maken we zo een uniek, veilig en mooi kraamcadeau of speelgoedje voor jouw kleintje.

Cart
Your cart is currently empty.